Tervetuloa Kotipolun ryhmäkotiin!

Kotipolun ryhmäkoti sijaitsee Malmilla viihtyisissä ja avarissa tiloissa. Kerrostalon alimmassa kerroksessa sijaitsevaan ryhmäkotiin on helppo kulkea, ja myös liikenneyhteydet ovat hyvät: Malmin ja Pukinmäen juna-asemat sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Kotipolulla on kahdeksan ohjatun asumisen asukaspaikkaa sekä kuusi tukiasuntoa. Henkilökuntaa on paikalla aamusta iltaan, ja yöllä apua saa tarvittaessa Hoitokoti Päiväkummun Itä-Pasilan yksiköstä.

Tapahtumat

Pukinmäenkaari 7 B 14
Helsinki, 00700 Suomi
Katso kaikki Malmi tapahtumat

Omatoimisuutta ja turvaa

Kotipolun asukkaat ovat pääosin nuoria helsinkiläisiä, jotka ovat muuttaneet ryhmäkotiin joko omista kodeistaan tai muista hoitopaikoista eri syistä johtuvan vammaisuuden vuoksi. Henkilökuntaa on paikalla aamusta iltaan, ja yöllä apua saa Hoitokoti Päiväkummun Itä-Pasilan yksiköstä. Kotipolun toimintaa ohjaavat asukkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö.

Arjen askareita ja yhdessäoloa

Pääosa Kotipolun asukkaista käy päivisin töissä. Iltaisin aikaa vietetään paitsi yhteisen päivällisen, siivouksen, ruuanlaiton ja muiden ohjattujen kotitöiden parissa, mutta myös rennosti yhdessä oleillen. Asukkailla on keittiövuoro, jolloin laitetaan ruokaa ohjaajan opastuksella. Pyykkien pesu sekä omien huoneiden siivous ohjatusti kuuluvat myös viikoittaisiin rutiineihin. Ilo, nauru, omaiset ja ystävät, yhteiset retket ja juhlat ovat tärkeitä elementtejä Kotipolun arjessa.

Ladattavat tiedostot

Ota yhteyttä

Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Malmin yksikkö

Pukinmäenkaari 7 B 14
00700 Helsinki
yksikönjohtaja

Katja Vesterelve

050 411 5339
fax: (09) 2243 3371
katja.vesterelve@hoitokotipaivakumpu.fi

Kotipolun ryhmäkoti

050 599 3149
fax: (09) 2243 3371
kotipolku@hoitokotipaivakumpu.fi