Päivätoimintapiste Sointula

Päivätoimintaan tullaan mukaan aamulla ja illaksi palataan omaan kotiin.

Päivätoimintaryhmien ohjelmat suunnitellaan osallistujia kuunnellen, heidän toiveidensa ja toimintakykynsä pohjalta. Voit käydä tutustumassa toimintasuunnitelmaan sivujen oikeasta alakulmasta Lataa liitteet -kohdasta.

Sointula tarjoaa elämäniloista toimintaa ja kuntoutusta kotona asuville.

Hinnat

Päivätoiminta ilman kuljetuspalvelua:
76 €/päivä
Helsingin kaupungin myöntämän palvelusetelin arvo 50,00 €, jolloin asiakkaalle jää maksettavaksi 26,00 euron omavastuuosuus.

Päivätoiminta kuljetuspalvelulla:
95 €/päivä
Helsingin kaupungin myöntämän palvelusetelin arvo 65,00 €, jolloin asiakkaalle jää maksettavaksi 30,00 euron omavastuuosuus.

Toiminta

Yhdessäolon ja jutustelun lisäksi ohjelmassa on paljon virikkeellistä toimintaa, kuten ulkoilua, erilaisia kädentaitoja, pelejä tai tuolijumppaa. Tarjoamme päivän aikana aamupalan, lounaan sekä iltapäiväkahvin kahvileipineen. Toimintaa on maanantaista perjantaihin klo 10-16.

Järjestämme kuljetuksen aamulla osallistujan kodista päivätoimintapisteeseen ja iltapäivällä takaisin kotiin. Paikalle voi myös tulla halutessaan omalla kyydillä.

 

Teemme jokaiselle päivätoiminnan osallistujalle oman hoito- ja palvelusuunnitelman, jossa otamme huomioon yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Hoitokoti Päiväkummun järjestämään päivätoimintaan voi osallistua hyödyntämällä Helsingin kaupungin myöntämiä ikääntyneiden päivätoiminnan palveluseteleitä. Autamme mielellämme palvelusetelin hakemisessa.

Katso lisätietoja Helsingin kaupungin myöntämästä ikääntyneiden päivätoiminnan palvelusetelistä tästä linkistä.

Ota yhteyttä

Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Päivätoimintapiste Sointula

Repovuorentie 12
00670 Helsinki

Päivätoiminnan ohjaaja

050 305 3193 (ma-pe klo 8.30-16.30)
fax: (09) 7771 2785
paivatoiminta.sointula@hoitokotipaivakumpu.fi