Hellää hoivaa hoitokoti Päiväkummussa

Hellää hoivaa ja palveluja

Ammattitaitoiset hoitajamme sekä muu henkilökunta ovat turvaamassa asukkaiden arjen sujumista. Uskomme, että yksilöllinen hoito, nimetty tuttu oma vastuuhoitaja sekä yhdessäolo muiden asukkaiden kanssa luovat päivään kodikkuuden ja turvallisuudentuntua.

Hoitajat ovat läsnä ja auttavat asukkaita tarvittaessa, ympäri vuorokauden. Päivisin meillä työskentelevät myös kokit, siivoustyön ammattilaiset ja hallinnon henkilökunta. Lääkäripalveluita meille tuovat joko Helsingin kaupungin kotihoidon lääkärit tai yksityislääkärit.

Tarjoamme myös monia lisäpalveluita, kuten fysioterapiaa, hiustenhoitoa ja erilaisia retkiä.

Kodikasta asumista

Kodikasta asumista

Hoitokoti Päiväkummun ryhmäkodeissa asutaan turvallisesti ja kodikkaasti. Asukas saa halutessaan tuoda mukanaan omia tuttuja esineitään ja kalustaa oman huoneensa itse. Avuksi on saatavilla myös sisustussuunnittelijan palveluita. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita.

Ryhmäkodeissa hoitajia on paikalla koko vuorokauden ajan. Jokaisessa ryhmäkodissa on turvajärjestelmä, jonka avulla asukas voi kutsua hoitajan paikalle milloin vain.

Huoneet siivotaan kerran viikossa, ja siistitään päivittäin. Puhtaat, siistit huoneet ja toimiva pyykkihuolto luovat osaltaan lämmintä kodin tunnelmaa.

Herkullista kotiruokaa

Herkullista kotiruokaa

Hoitokoti Päiväkummulla on oma keittiö. Keittiö Karpalo valmistaa päivittäin maistuvat ruoat. Täysihoitoon sisältyy ruokapalveluna aamupala, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen ja iltapala sekä erikseen valmistetut merkkipäivä- ja juhlatarjoilut sekä teemaviikkojen herkut.

Haluamme tarjota joka päivä herkullista ruokaa, joka myös ravitsee. Ruokalistamme on laadittu asukkaiden toiveet huomioiden.

Katso uusimmat ruokalistat tästä.

Aktiivisena hoitokodissa ja sen ulkopuolella

Hoitokotien virikehetket keskittyvät aamu- ja iltapäiviin. Yhteinen ulkoilu, tuolijumpat, laulu- ja muisteluhetket sekä erilaiset seurapelit kuuluvat hoitokodin arkeen. Välillä teemme yhdessä retkiä luonnon helmaan tai konserttiin. Vietämme myös yhdessä asukkaiden syntymäpäiviä ja muita yhteisiä juhlia.

Palvelumme suunnitellaan yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa. Soita p. 050 400 1236 ja kysy lisätietoa!

Elämäniloa ja kodikkuutta arkeen.