Töihin

Meillä voi työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Osana kasvavaa joukkoamme pääset mukaan eteenpäin pyrkivään työyhteisöön, jossa kannustetaan kehittämään ammattiosaamista ja ottamaan vastuuta. Meillä pääset halutessasi yhä vaativampiin työtehtäviin ja niitä vastaaviin ansioihin. Lähetä meille avoin hakemus yllä olevan lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme tutustuneet hakemukseesi. Luemme kaikki meille tulleet työhakemukset ja pyrimme vastaamaan niihin muutaman työpäivän aikana.

Harjoitteluun Päiväkumpuun

Harjoittelijaksi

Hoitokoti Päiväkummussa työskentelee sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoita, jotka suorittavat opintoihin kuuluvaa harjoittelujaksoa henkilökuntamme ohjauksessa. Jos sinua kiinnostaa harjoittelu Hoitokoti Päiväkummussa, täytä ensin yllä oleva lomake. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin, ja kutsumme meille sopivimmat ehdokkaat haastatteluun.

Vapaaehtoiseksi hoitokotiin

Vapaaehtoistyö

Hoitokoti Päiväkummun eri toimipisteissä työskentelee useita vapaaehtoistyöntekijöitä. Vapaaehtoiset ovat meille kullanarvoisia, ja olemme heidän tärkeästä työstään kiitollisia ja iloisia. Vapaaehtoistyötä voit tehdä kaikissa toimipisteissämme, ja juuri sen verran kuin itsellesi kulloinkin sopii. Vapaaehtoiset auttavat esimerkiksi asukkaiden ulkoilussa. Yhdessä myös pelataan, luetaan lehtiä ja kirjoja sekä seurustellaan ja jutustellaan. Vapaaehtoistyöhön et tarvitse erityistä koulutusta – vain aidon kiinnostuksen ja halun auttaa! Me haastattelemme ja perehdytämme huolellisesti kaikki vapaaehtoiset työtehtäviinsä Hoitokoti Päiväkummussa. Olisi hienoa saada juuri sinut avuksemme tarjoamaan asukkaillemme elämäniloisia hetkiä. Kysy lisää vapaaehtoistyöstä Hoitokoti Päiväkummussa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hoitokotipaivakumpu.fi.